Lexus CT200h Forums banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Hello fellow CT owners!!!

2014 CT200H F-Sport
74K
L-Certified CPO

My CT has been doing a really weird thing. When powering off the vehicle, the car cuts off completely as if the battery is completely dead or was disconnected. Nothing works, the brake lights, radio, etc... Any where from about 5- 30 seconds the car will automatically just turn back on into acc mode with the clock being reset and my AC Settings. The other day, the windows were down while powering off the car and the car cut off for like 10 minutes before going into acc mode. However, this time, I was unable to control any of the windows from the drivers side except for the driver window. When I arrived home, I had to go to each seat to put the windows up. This is now permanent. Unsure if this whole switch will have to be replaced or not.

I have no clue as to what is going on but I feel like this could eventually lead to a bigger problem. Besides this, the car runs flawlessly like the day I've purchased it. I've checked the cables and nothing seems loose. Any advise would be most welcome as to what next steps you would take if this was your CT without spending an arm and a leg.

Thank you in advance!!
 

·
Registered
Joined
·
337 Posts
I would get your 12v battery checked (the small one in the boot). A weak or dying battery can do lots of weird things to the car.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
1 - 3 of 3 Posts
Top