Panel lights blink on and off, car will not start
  1. Welcome to Lexus CT200H Forums – General discussion forum for Lexus CT200h

    Welcome to Lexus CT200H Forums - a website dedicated to all things Lexus CT200h.

    You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, Join Lexus CT200H Forums today!
     
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Panel lights blink on and off, car will not start

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    1

    Panel lights blink on and off, car will not start

    This has happened 2 times in the last month. Car has not been driven for 2 days. I go to start the car & the instrument panel lights flash on & off with a ticking sound. I let the car set for a while & it will start okay.
    Had the battery checked, & they said it was okay but needed charging. Drove the car for a few days & it seemed okay, but problem returned yesterday again. Any ideas as to the problem? I noticed that the hybrid
    battery inticator always shows full charge now, & in the past would fluctuate between 1/2 & full charge depending on how much the car was driven.

    Thank for your help
    John

  2. Remove Advertisements
    CT200HForum.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Senior Member Raidin's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Houston, TX
    Posts
    313
    Does the small info screen in the dash show any messages?

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    28
    Had a similar experience in a gen1 Prius I used to own. Turned out to be the 12v battery (not the hybrid battery) not holding a charge.

    Your experience where they checked it and it needed charging... then everything OK for a few days sounds like a symptom of that. And make sure all your electronics and lights are turned off when not using them.

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please select your insurance company (Optional)

Similar Threads

  1. Orange County SEO | Blink Development
    By jnwork in forum Lexus CT200h General Discussion Forum
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2019, 02:48 AM
  2. Why Won’t My Car Start?
    By AutoGuide.com in forum Lexus CT200h News and Reviews
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2015, 06:52 AM
  3. Car sputtering on cold start?
    By Portishead in forum Lexus CT200h General Discussion Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2014, 10:09 PM
  4. Car doesn't start with smart key, battery good and remote works
    By JFH in forum Lexus CT200h Engine and Technical Discussion.
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-2012, 12:46 PM
  5. Questions about remote start, lights, reverse, and eco mode...
    By jonacrombie in forum Lexus CT200h General Discussion Forum
    Replies: 15
    Last Post: 02-10-2012, 08:09 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBadvanced CMPS v4.1.2